Algemene voorwaarden

1. Het accepteren van de Algemene Voorwaarden

Dit document en alle andere documenten zijn samen onze Algemene Voorwaarden (of “voorwaarden”).

“Je/jij/jou/jouw” refereert naar alle bezoekers van Swan Online, kopers, verkopers evenals potentiele kopers of verkopers van Swan Online.

De Algemene Voorwaarden zijn een juridisch bindend contract tussen jou en Swan Online. In dit document staan jouw rechten en verantwoordelijkheden bij het gebruik van Swan Online. Door het gebruik van Swan Online (zelfs bij het “surfen”), ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

 

2. Algemene Voorwaarden afhankelijk van het gebruik van Swan Online

De specifieke voorwaarden en regels afhankelijk van het feit of je producten koopt of verkoopt op Swan Online. Dit beleid is onderdeel van onze Algemene Voorwaarden, dus zorg ervoor dat je het beleid dat voor jou geldt doorleest en begrijpt.

Beleid voor verkopers: Als je producten op Swan Online plaatst, dan geldt dit beleid voor jou. Je kan ze hier vinden.

Beleid voor kopers: Als je Swan Online gebruikt om te “surfen” of een product te kopen, dan geldt dit beleid voor jou. Je kan ze hier vinden.

 

3. Privacy 

Ons privacy beleid geeft aan hoe jouw informatie wordt gebruikt wanneer je gebruik maakt van Swan Online. Dit beleid is ook onderdeel van onze voorwaarden. Deze kan je hier vinden.

 

4. Account op Swan Online

Om producten te verkopen op Swan Online moet je een account aanmaken op www.shpprevents.nl vervolgens bepaalt SHPPR events of het past bij het concept van Swan Market en Swan Online. Handmade, authenticiteit en creativiteit centraal staan. Als dit het geval is, activeert SHPPR events jouw account op Swan Online. Dit account kun je vervolgens zelf verder invullen. Bij het aanmaken van een account op Swan Online ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

  1. Je moet ouder zijn dan 18 jaar of toestemming van je voogd hebben om gebruik te maken van Swan Online.
  2. Je mag geen valse informatie gebruiken of je voordoen als een ander persoon of een bedrijf.
  3. Je mag een andere verkoper of koper niet bedreigen, misbruiken, treiteren of intimideren.
  4. Je mag geen gebruik maken van obscene of intimiderende taal of racistische opmerkingen maken.
  5. Je bent zelf geheel verantwoordelijk voor jouw gedrag en eventuele gegevens, tekst, foto, beelden, gebruikersnamen die je op Swan Online plaatst of weergeeft (content gegenereerd door de gebruiker oftewel door jou).
  6. Een account op Swan Online betekent niet dat er een relatie (e.g., partnerschap, joint venture) is tussen jou en Swan online.

Hoewel Swan Online dergelijk gedrag verbiedt op de website, begrijp je dat Swan Online een publiek platform is en zodanig dus niet verantwoordelijke voor content gegenereerd door gebruikers of andere inhoud op Swan Online. Je erkent en aanvaardt dat je kan worden blootgesteld aan materialen of beelden die je beledigend of verwerpelijk vindt en dat je gebruik van Swan Online op eigen risico is.

* Mocht het zo zijn dat jouw aanbod niet binnen het concept van Swan Online valt, is het niet mogelijk om deel te nemen aan Swan Online met een eigen shop. Als je in de toekomst met een aangepast aanbod deel wil nemen, kan je altijd een mailtje sturen naar online@swanmarket.nl. We kijken dan of jouw aangepast aanbod binnen het concept van Swan Online past.

 

5. Verkoop commissie

Je items plaatsen is makkelijk en zodra je iets verkoopt bedraagt de verkoop commissie aan Swan Online 12.5%.

 

6. Swan Online gebruiken als doorverwijzing

Content die de deelnemer plaatst op Swan Online is dient niet te fungeren als doorverwijzing naar eigen winkel en/of webshop. Je verkoopt een product op Swan Online en gebruikt ons kanaal niet voor meer bezoekers naar eigen winkel en/of website. Swan Online controleert hier regelmatig op, en mocht dit zich toch voordoen beëindigd Swan Online de samenwerking met de deelnemer.

 

7. Content op Swan Online

Content die jij plaatst op Swan Online is “jouw content”. Dit bevat foto’s, reviews, opmerkingen, etc. Swan Online is niet verantwoordelijk voor de content dat jij op Swan Online plaatst.

Verantwoordelijkheid: Je bent je ervan bewust dat jij verantwoordelijk bent voor jouw eigen content.

Toestemming om jouw content te gebruiken: Door het posten van content op Swan Online, geef jij Swan Online licentie om gebruik te maken van jouw content. We claimen geen eigenaarshap over jouw content, maar we hebben toestemming om gebruik te maken van jouw content om Swan Online te helpen groeien.

 

8. Gebruik van Swan Online

Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden bevestig je dat je Swan Online niet gebruikt om de wet te overtreden of met gebruik van Swan Online de wet overtreedt. Bijvoorbeeld, het is jouw verantwoordelijkheid om bepaalde licenties te verkrijgen die nodig zijn voor jouw shop. Het is niet toegestaan om diefstal te plegen of andere misdrijven te plegen tegen Swan Online of andere gebruikers van Swan Online.

 

9. Beëindiging samenwerking

Beëindiging door jou: Je mag je account op Swan Online op elk moment beëindigen. Stuur hiervoor een e-mail naar online@swanmarket.nl, zodat SHPPR events jouw account stop kan zetten.

Het is belangrijk om op te merken dat beëindiging van je account op Swan Online je niet vrijstelt van je verplichtingen of afspraken met lopende kopers. Je bent nog steeds verplicht om je producten te leveren aan kopers die een aankoop hebben gedaan.

Beëindiging door Swan Online: We kunnen je account op elk gewenst moment beëindigen of op schorten, om elke reden en zonder voorafgaande kennisgeving.

 

10. Aansprakelijkheid

Swan Online is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg zijn van het niet – of niet goed functioneren van een product.

Swan Online heeft het recht om (tijdelijk), zonder voorafgaande kennisgeving of reden, Swan Online buiten orde te stellen of het gebruik ervan te beperken. Hierbij hebben de mensen met een account geen recht op een vergoeding van Swan Online.

 

11. Wijzigingen in Algemene Voorwaarden

Swan Online behoudt zich het recht om de voorwaarden van SwanOnline.nl te wijzigen. De meest recente versie van de Algemene Voorwaarden vervangen alle eerdere versies. Swan Online raadt u aan om de Algemene Voorwaarden regelmatig door te nemen om op de hoogte te blijven van updates of wijzingen.